Tempo! © 2014  Webmaster.

De gedachte achter Tempo!

Met onze krachten gebundeld, ontstaat een win-win-situatie. Voor u als meldkamer, voor Tempo! en voor de ondernemers die deel uitmaken van het Tempo!-netwerk.

Initiatiefnemers

3 ondernemers hebben het plan opgevat om hun kennis en ervaring gebundeld aan te bieden vanuit het Tempo! Initiatief. Gezamenlijk werken zij aan een netwerk van bewezen kwaliteit in dienstverlening voor meldkamers, gericht op betrouwbaarheid, 24/7 dienstverlening, innovatie en gebruiksgemak. De klant van de meldkamer, burgers met een hulpvraag en hulpverleners staan hierbij centraal.

Edwin Vink

Winston Sanches

Meindert Vroegindeweij

Volg ons:

LinkedIn-profiel van Meindert Vroegindeweij weergeven
Ons netwerk van associates

Vanuit projecten die in het verleden werden uitgevoerd, is een netwerk ontstaan van zelfstandigen en kleine bedrijven, die aantoonbaar hebben bijgedragen aan het succes van de opdrachten. De associates van het Tempo! Initiatief zijn geselecteerd om hun vakbekwaamheid, hands-on aanpak, klantgerichtheid en een niet aflatende inzet om het resultaat neer te zetten dat de klant verwacht. De expertise gaat van ICT-architectuur tot inrichten van beheerorganisaties en van het ontwerpen van gebouwen tot het vormgeven van meubels, van het ontwerpen van computerruimtes tot het adviseren op het gebied van klimaatinstallaties.